Shoeboy’s

Shoeboy’s is een assortiment schoenonderhoud van een zeer hoge kwaliteit. De meeste producten zijn vrij van oplosmiddelen, geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten  U kiest Shoeboy’s lederonderhoud en bescherming als u kiest voor het beste.

Hoe gebruik ik Shoeboys? een video

Een greep uit het assortiment:

Power cleaner set

Power cleaner set
Power cleaner set

De alles in één set voor reiniging, verzorging en bescherming, geschikt VOOR ALLE MATERIALEN!

Een handzame set, voorzien van 2 verschillende sponsen:

  • een zachte voor de gladde leersoorten en fijne materialen
  • een grove voor suède en hardnekkige vlekken

Nano protect spray

Nano protector
Nano Protect

Deze spray beschermt uw schoenen, kleding, tassen, etc. en maakt deze water en vuil afstotend. De spray kan men dus gebruiken op alle materialen behalve lakleer en stretch materialen, zeer geschikt voor gore-tex.

Water protect special

Water protect special
Water protect special

Dit impregneerconcentraat is zeer geschikt voor het afdichten van leren zolen en stiknaden. Kan men alleen gebruiken op leer en textiel, niet op lak-, suède- en gevet leer. Wel geschikt voor gore-tex.

Exclusive care 100 ml  oplosmiddelvrij

Exclusiv care
Exclusiv care

Deze schoencrème beschermt en voedt alle gladde leersoorten door middel van o.a. bijenwas. Deze crème is verschillende kleuren te verkrijgen; haalt de kleur weer op en beschermt. De werking is heel eenvoudig: deze crème kan men namelijk direct uitwrijven.

Multi Clean

Multi clean
Multi clean

Intensieve reiniging en vlekkenverwijdering voor alle soorten leer en textielmaterialen. Doeltreffend tegen sneeuwranden. Het reinigingsvermogen wordt door borstel en spons ondersteund met citroenolie. Niet aan te bevelen voor zeer gevoelige soorten soft leer. Bekijk de video

Suede en nubuck cleaner

Nubuck reiniger
Nubuck reiniger

Mocht de gum na verloop van tijd verzadigd zijn met vuil, schuur deze dan op met grof schuurpapier of op een ruwe baksteen. Na de behandeling van de schoen, het oppervlak afnemen met een ruwe doek of borstel. Hierna altijd de schoenen of kleding opnieuw inspuiten met Nano Protect voor optimale bescherming tegen vocht en vuil.

Rustikal cream tube 75 ml

Rustical cream
Rustical cream

Rustikal crème voedt robuuste leersoorten zoals gewaxt gladleer en gevette nubuck. Rustic cream is zeer geschikt voor alle niet-glanzende leersoorten. Met natuurlijke wassoorten en oliën voor een optimale bescherming! De crème is gemakkelijk op te brengen met de spons op de tube.

Breng een ruime hoeveelheid Rustic cream aan op de schoenen voor het juiste effect. Bij het opbrengen zal het materiaal erg donker worden, alsof het vochtig is. Na het intrekken/opdrogen van de rustic crème, zal de originele kleur weer tevoorschijn komen.

Ook voor alle ademende TEX-materialen. Shoeboy’s rustikal maakt watersafstotend en is vrij van oplosmiddelen.

Velours nubuck spray

Velours Nubuck Care
Velours Nubuck Care

Shoeboy’s Velour Nubuck Care spray verzorgt en impregneert alle soorten ruw leder. Kleuren worden weer geactiveerd en verfrist. De velour nubuck spuitbus is voorzien van een extra fijne verstuiver voor een perfecte verneveling van deze spray. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Patent-lackleather care spray 150 ml

Lak Leder verzorging
Lak Leder verzorging

Voedende en verzorgende mousse, speciaal voor verzorging en onderhoud van schoenen in lakleer. Dit ideale onderhoudsmiddel houdt het lakleer in topvorm en mooi soepel. Ook heeft Patent Lack Leather Care een reinigende werking.
Zeer gemakkelijk op te brengen en uit te wrijven met een zachte doek of borstel.

Leather Balm

Leather balm
Leather balm

Shoeboy’s Leather Balm verzorgt en voedt alle gladde leersoorten. Voorkomt scheurtjes en uitdroging, het leer wordt optimaal beschermd tegen weers- en milieu invloeden. De perfecte natuurlijke verzorging voor schoenen kledingstukken, tassen, meubels, autostoelen en andere producten van duurzaam glad leer!
Intensieve verzorging dankzij natuurlijke ingrediënten. Bevat geen oplosmiddelen.
De lotion met een zachte doek aanbrengen en goed in- en uitwrijven voor het beste resultaat.

Shoe stretch

Shoe Strech
Shoe Strech

Shoeboy’s Shoe Stretch is een fantastisch oprekmiddel voor schoenen en laarzen die knellen of net iets te krap gekocht zijn. Shoe Stretch kan ook een goed hulpmiddel zijn om schoenen iets sneller in te lopen. Het stretch schuim trekt diep in het materiaal en maakt dit zacht en soepel.
Door de jarenlange doorontwikkeling van Shoeboy’s Shoe Stretch is dit product geschikt voor alle soorten schoenen in alle materialen.
De spray goed schudden voor gebruik, daarna het schuim aan de binnenkant en buitenkant aanbrengen en de schoenen onmiddellijk aantrekken. Na enkele minuten zult u het verschil al voelen.
Bij lakleder en zeer fijne leersoorten gebruikt men het schuim alleen aan de binnenzijde van de schoenen.

Pure white

Pure white
Pure white

Shoeboy’s Pure White, witsel met extreem goede dekking. Hoogwaardige lotion met hoog pigment gehalte. Dekt krassen en vlekken in witte sport- en vrijetijdsschoenen uit leer en textiel. Werkt kleurherstellend en is vrij van oplosmiddelen.
Sneldrogend en gemakkelijk op te brengen met de sponsdispenser.

Shoe deo

Shoe deo
Shoe deo

Shoeboy’s shoe deo pompverstuiver met een lange werking. Voor hygiënische frisheid in uw schoenen. Deze schoen deodorant is een antibacteriële spray die de geur van zweetvoeten in de schoen verdrijft. Bepaalde schoenen zijn gemaakt van materialen die een penetrante geur verspreiden na gebruik. De Shoe Deo spray van Shoeboy’s verfrist de schoenen. Spray de schoen ruim in aan de binnenkant en verwijder eventuele losse inlegzolen tijdelijk. Herhaal dit dagelijks naar behoefte. De spray is dermatologisch getest en bevat geen drijfgassen.

error: kan niet !!