Silicone zolen en hulpmiddelen

silicone voetbed

De pasvorm van de gel inlegzolen is optimaal gemaakt, zodat de zool de pijn in uw voet verlicht tijdens het lopen. De gel inlegzooltjes zijn niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik maar ook voor tijdens (intensief) sporten.

Onze siliconen zijn huidvriendelijk en afwasbaar. Eenvoudig met warm water afspoelen en u kunt ze weer gebruiken. Zo heeft u telkens een proper voetbed in uw schoen. De gel inlegzolen zijn eenvoudig in te brengen in uw schoeisel.

De oorzaak van peesplaatontsteking en hielspoor is bijna altijd een combinatie van verkeerde voetfunctie (overpronatie) en spanning in de kuitspieren en/of de peesplaat onder de voet.

Onze Heel Cups of Heel Pads werken drukverlichtend voor de wervelkolom en rondom de hiel. Voorzien van een centrale of laterale “softspot”. Ideaal bij hielspoor en beenlengteverschil. Leverbaar in de maten; s/35-37 m/38-40 l/41-44

heelcup
Heelcup
Heel pad
Heel Pad
error: kan niet !!